Colors: Blue Color

Partnerët e koalicionit qeverisës në Maqedoninë e Veriut kanë filluar takimet dypalëshe, për riformatimin e paralajmëruar të kabinetit qeveritar. Kryeministri Zoran Zaev dhe lideri i BDI-së Ali Ahmeti pasdite realizuan një takim në ndërtesën e Qeverisë në Shkup, por nuk u prononcuan për mediat.

Këshillit Evropian i hapi zyrtarisht rrugë direktivës që ndalon nga viti 2021 përdorimin e sendeve të plastikës njëpërdorimshe si pjata, lugë, pirunë, pipa etj.

Shtetet anëtare të Këshillit Evropian shprehën angazhimin e tyre për mbledhjen e shisheve plastike në nivelin 90% brenda vitit 2022.

Flash Lajme