Colors: Blue Color

Një intervistë  me Christine Lagarde-Kryetarja e Fondit Monentar Ndërkombëtar (FMN)

Kur e takojmë në selinë franceze të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Christine Lagarde është jashtëzakonisht e eksituar. «Brenda javës duhet të më lindë nipi», rrëfen me një të qeshur rrezatuese gruaja e e tretë më e fuqishme e planetit (sipas revistës “Forbes”).

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, i ka paralajmëruar reforma të cilat i ka përmendur këtu e dy vite, transmeton Euro News.

Macron, në një fjalim gjatë ditës së enjte, paralajmëroi reformat për katër sektorë të mëdha: ndryshime administrative, vendosja e të drejtave të njeriut dhe drejtësisë në themel të republikës, investime madhore në arkitekturë, mbajtja e gjallë e “Projektit Francez” të demokracisë.

Deputetja e Parlamentit Evropian nga Partia e Gjelbër, Ska Keller, në një intervistë për Euro News, tha se është pro legalizimit të kanabisit.

Në fushatën për zgjedhjet e parlamentit evropian, kanë filluar deklarimet e grupeve të ndryshme politike të parlamentit mbi idetë e së ardhmes për Evropën.

Flash Lajme