Colors: Blue Color

Ndërsa u akuzua për racizëm për deklaratat ndaj kongresmeneve amerikane, presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump  është përgjigjur. Trump tha sot përmes një postimi në Twitter se, nuk është racist.

Maria Chiara Mete, vetëm 21 vjeç ka gjetur vdekjen pas një operacioni estetik për rimodelimin e hundës në një klinikë private në Itali.

Komplikacionet nisën në kliniken ku ajo bëri ndërhyrjen, ndërsa më pas u dërgua me urgjencë në spitalin e Latinas, ku fillimisht kaloi në gjendje kome dhe më tej humbi jetën.

Flash Lajme