Colors: Blue Color

Një gazetar i ri tunizian, Abderrazak Zorgui, nga Telvza TV, ka kryer një vetëvrasje për të protestuar kundër kushteve të pasigurta të punës në vendin e tij.

Pak para se t’i vinte vetes zjarrin në sheshin e Dëshmorëve në Kasserine, ai postoi një video në “Facebook”, përmes të cilët shpjegon arsyet e gjestit të tij.

Kanabisi, shishat dhe marijuana kanë “fluturuar” jashtë rafteve këtë sezon Krishtlindjesh në disa nga shtetet e SHBA-ve dhe Kanadasë, teksa janë kthyer në dhuratat perfektë për festën e veçantë.

Shumë biznese që tregtojnë kanabis kanë raportuar që kanë pasur pesë herë më shumë konsumatorë ose më shumë gjatë ditëve para pushimeve.

Flash Lajme