Colors: Blue Color

Ka shkuar në 126 numri i viktimave të provokuara nga kalimi I tufanit “Usman” në arkipelagun e Filipineve.

Stuhia që ka goditur disa zona të vendit në ditët e pas Krishtllindjeve, ka shkaktuar rrëshkitje të tokës dhe përmbytje, duke detyruar mijëra njerëz të braktisin banesat e tyre.

Flash Lajme