Colors: Blue Color

Kryeministri Boris Xhonson ka deklaruar se nuk trembet nga askush dhe asgjë për ta nxjerrë Britaninë e Madhe nga BE-ja më 31 tetor.

Xhonson tha se ka një optimizëm të moderuar për të arritur një marrëveshje për Brexit, por shtoi se Britania do të largohet nga blloku europian në datën e përcaktuar çfarëdo që të ndodhë.

Dhjetëra gazetarë të Radios Kombëtare Bullgare (BNR) që drejtohet nga shteti, organizuan një protestë të premten në mbështetje të lirisë së medias pasi një kolege e tyre, e cila njihet për mbulimin që i ka bërë korrupsionit në sistemit gjyqësor, u pezullua nga detyra për një kohë të shkurtër.

Kryeministri Boris Xhonson ka deklaruar se nuk trembet nga askush dhe asgjë për ta nxjerrë Britaninë e Madhe nga BE-ja më 31 tetor.

Xhonson tha se ka një optimizëm të moderuar për të arritur një marrëveshje për Brexit, por shtoi se Britania do të largohet nga blloku europian në datën e përcaktuar çfarëdo që të ndodhë.

Flash Lajme