Colors: Blue Color

Tre persona kanë humbur jetën nga shirat e rrëmbyshëm që kanë prekur Spanjën jugore, të cilat kanë shkaktuar pëmbytje dhe tornado në vend.

Deri tani janë raportuar tre të vdekur, dy pleq, motër e vëlla, u kapën në befasi nga përmbytja dhe makina e tyre u rrethua nga lumi, ndërsa një shofer tjetër hyri me makinë në një tunel ku vërshoi uji.

Katalonja zbret sërish në shesh, dhe i kërkon partive që i përfaqësojnë të bashkohen me objektiv pavarësinë nga Spanja.

Nuk e kanë harruar ëndrrën e tyre, banorët e Barcelonës dhe të rrethinave të saj,  që për të nëntin vit radhazi kanë protestuar dje në bulevardet e famshme të qytetit bregdetar, deri në sheshin që për ironi të madhe i kushtohet Spanjës.

Flash Lajme