Colors: Blue Color

Pas protestave dhe negociatave të shumta është arritur marrëveshje për ngritjen e rrogave për shumë kategori punonjësish në Gjermani. Rrogat janë rritur tetë përqind për punonjësit në mjekësi, shkolla etj.

Herët në mëngjesin e ditës së dielë, sindikata Verdi ka rënë dakord me propozimin për rritjen e rrogave.

Flash Lajme