Colors: Blue Color

Indi, brenda 10 ditëve 21 studentë kanë vrarë veten për shkak se ngelën në një provim të korrigjuar elektronikisht.

Kur dolën përgjigjet e provimit 33% e 970 mijë studentëve kishin ngelur, por 21 prej tyre nuk e përballuan dot presionin dhe u vetëvranë para se të zbulohej se kishte një gabim kompjuterik dhe se në të vërtetë studentët nuk kishin ngelur.

Sipas informacionit zyrtar të pasqyruar sot në media, sekretari i shtetit të SHBA Mike Pompeo dhe ministri i jashtëm rus Sergei Lavrov kanë konfirmuar pjesëmarrjen në mbledhjen e rradhës të Këshillit të Arktikut, i cili do të mbahet në Rovaniemi të Finlandës gjatë datave 6 e 7 Maj.

Flash Lajme