Colors: Blue Color

Udhëheqësit e Spanjës, Gjermanisë dhe Francës i kanë dërguar një ultimatum kreut të velezuelës Nicolas Maduro pas situatës së fundit të krijuar në këtë vend.

Tre shtetet paralajmërojnë Maduron se nëse nuk zhvillon zgjedhje brenda 8 ditëve, ata do ta njohin udhëheqësin e opozitës si president të vendit.

Flash Lajme