Colors: Blue Color

Shtetet e Bashkuara i vunë sanksione kompanisë shtetërore të naftës në Venezuelë, PDVSA, dhe i bënë thirrje ushtrisë së këtij vendi që të pranojë transferimin paqësor të pushtetit.

Këshilltari për siguri kombëtare, John Bolton, tha se presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro, dhe aleatët e tij “nuk mund të plaçkitin më pasuritë e popullit të Venezuelës”.

Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë pritet të marrë së shpejti ftesën për t’iu bashkuar aleancës së Atlantikut të Veriut.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Shtoltenberg, deklaroi të hënën se dokumenti do i dërgohet për ratifikim të gjitha vendeve anëtare, por fillimisht Greqisë, e cila është zotuar ta miratojë atë sapo të vihet në dijeni.

Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë pritet të marrë së shpejti ftesën për t’iu bashkuar aleancës së Atlantikut të Veriut.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Shtoltenberg, deklaroi të hënën se dokumenti do i dërgohet për ratifikim të gjitha vendeve anëtare, por fillimisht Greqisë, e cila është zotuar ta miratojë atë sapo të vihet në dijeni.

Kamila Harris, nga radhët e demokratëve  ka nisur fushatën për zgjedhjet Presidenciale të 2020.

“Jam vajza e një babai xhamajkan dhe nënë indiane. Rrugëtimi im është një ëndërr që është realizuar në Amerikë dhe dua t’i jap zë të gjithë atyre që nuk duhet të lihet të luftojnë vetëm’-e ka nisur kështu fjalën e saj të parë si kandidate për Presidente të SHBA.

Flash Lajme