Colors: Blue Color

Një zëdhënës i qeverisë së Gabonës, Guy-Bertrand Mapangou, ka thënë se përpjekja për grusht shteti në vend nga ushtria është parandaluar.

Situata, tha Mapangou për BBC, është “nën kontroll” dhe katër prej krerëve të grushtit të shtetit janë arrestuar, ndërsa një i pestë po ikën.

Flash Lajme