Colors: Blue Color

Një udhëheqës i “Jelekëve të Verdhë”, protestuesve francezë që ngritën shtetin në këmbë duke pushtuar sheshet për javë të tëra, e që tani besohet se do të kthehen në lëvizje politike për të dalë në zgjedhje kundër presidentit Emmanuel Macron, është goditur në fytyrë nga një plumb manovër gjatë një proteste dhe aktualisht ndodhet në koma.

Presidenti amerikan Donald Trump ka pushuar ilegalisht nga puna 12 punonjës emigrantë në një nga klubet e tij të golfit Nju Jork

“Ndërsa presidenti fliste ashpër kundër imigrantëve të paligjshëm gjatë mbylljes së qeverisë, një menaxher në Klubin Kombëtar të Golfit në Distriktin Westchester i thirri 12 punëtorët një nga një më 18 janar dhe i pushoi nga puna”, tha avokati Anibal Romero.

Flash Lajme