Colors: Blue Color

Kanë luftuar për revolucionin në Iran, janë konsideruar terroristë dhe janë financuar nga Saddam Husseini. Sot Muxhahedinët e Popullit Iranan janë një sekt, të cilin qeveria amerikane e përdor në strategjinë e saj kundër Teheranit

Presidenti venezuelian Nicolas Maduro të mërkurën i dha diplomatëve amerikanë 72 orë për t’u larguar nga vendi në përgjigje të vetëshpalljes së kryetarit të Asamblesë Kombëtare president të vendit, në mes protestave masive.

Shtetet e Bashkuara kanë kërkuar të zhvillojnë bisedime mbi kontrollin e armëve me Rusinë, gjatë një takimi të Kombeve të Bashkuara, që do të zhvillohet në Pekin javën e ardhshme; ku aludohet pothuajse me siguri një grindje, e cila lidhet me një traktat të epokës së Luftës së Ftohtë.

Flash Lajme