Colors: Blue Color

Të paktën 23 policë izraelitë u plagosën gjatë përleshjeve me “kolonizuesit” që hodhën gurë, teksa autoritetet po i dëbonin nga ambientet e paligjshme të Amona në Bregun Perëndimor të enjten.

“Gjatë evakuimit, 300 protestues u përfshinë në trazirat me policinë ku u hodhën gurë dhe vaj në kohën e evakuimit”, tha zëdhënësi i policisë Mickey Rosenfeld.

Flash Lajme