Colors: Blue Color

Kërkesën e Presidentit francez Emmanuel Macron për arritjen e një kompromisi mes Kosovës dhe Serbisë, kryeministri Ramush Haradinaj e quan të arsyeshme.

Por, ndërsa falenderon kreun e Elizesë për sinqeritetin, në konstatimin se të dyja vendet kanë përspektivë europiane, Haradinaj e bën të qartë se Kosova nuk ka pse të ulet në tryezën e bisedimeve pa një kornizë marrëveshjeje për njohje reciproke në kufijtë ekzistues.

Ministria e Drejtësisë në Britani është duke shqyrtuar që të shpërblejë të burgosurit për sjelle të mirë.

Por ku konsiston ky shpërblim? Të burgosurit me sjellje të mirë do të kenë mundësi të mbajnë vetë çelësin e qelisë, duke pasur më shumë liri daljeje.

Kërkesën e Presidentit francez Emmanuel Macron për arritjen e një kompromisi mes Kosovës dhe Serbisë, kryeministri Ramush Haradinaj e quan të arsyeshme.

Por, ndërsa falenderon kreun e Elizesë për sinqeritetin, në konstatimin se të dyja vendet kanë përspektivë europiane, Haradinaj e bën të qartë se Kosova nuk ka pse të ulet në tryezën e bisedimeve pa një kornizë marrëveshjeje për njohje reciproke në kufijtë ekzistues.

Flash Lajme