Colors: Blue Color

Një delegacion tregtar amerikan ka mbërritur në Pekin për dy ditë bisedime duke filluar nga e hëna që do të përqendrohen tek mënyrat më efektive të zbatimit të një marrëveshjeje të arritur mes Presidentit amerikan, Donald Trump dhe atij kinez Xi Jinping për të shtyrë rritjen e tarifave.

Duke vlerësuar 55 faktorë për të përcaktuar rezultatin  e pikëve të një  PowerIndexi “Global Firepower 2018” rendit vendet me të fuqishme ushtarake në botë.

Lista ka nisur me 136 vende të përparuara dhe më pak të zhvilluara ku përfshihen parametrat, vendndodhjen e tyre gjeografike, varësinë e burimeve natyrore, fuqinë punëtore dhe shëndetin aktual ekonomik.

Duke vlerësuar 55 faktorë për të përcaktuar rezultatin  e pikëve të një  PowerIndexi “Global Firepower 2018” rendit vendet me të fuqishme ushtarake në botë.

Lista ka nisur me 136 vende të përparuara dhe më pak të zhvilluara ku përfshihen parametrat, vendndodhjen e tyre gjeografike, varësinë e burimeve natyrore, fuqinë punëtore dhe shëndetin aktual ekonomik.

Flash Lajme