Colors: Blue Color

Katër persona, duke përfshirë një vajzë 15-vjeçare, janë gjetur të fshehur brenda automjeteve, në përpjekje për të ikur nga Maroku.  Tre automjete u ndaluan në doganën në Beni Enzar në një hapësirë kohore  ​​prej vetëm tre orësh, mes orës 9 dhe 12.

Flash Lajme