Boris Johnson po përballet me një lumë kritikash nga rivalët e Tory, pasi u zbulua se garancia e tij prej 10 miliardë dollarësh për të ulur tatimin mbi të ardhurat do të jepte shumat më të mëdha për pensionistët e pasur dhe 3 mijë paund do t’i fitonte vetë.

Përpos këtyre akuzave, kryesuesi u akuzua edhe për një plan të Brexit, që do të “asgjësonte” partinë dhe do ta vinte Jeremy Corbyn në pushtet.

Reagimi i ashpër erdhi pas  10 nga 11 kandidatët lëvizën përpara raundit të parë të votimit të enjten, pasi siguroi me sukses mbështetjen e kërkuar të tetë deputetëve konservatorë. /K.C/dritare.net

Flash Lajme