Këshilli Europian përfundon në dy të mëngjesit, por puna vazhdon përpara një birre për kryeministrin Giuseppe Conte, presidentin francez Emmanuel Macron dhe kancelaren Angela Merkel.

Të tre, në fakt, u takuan me stafin e tyre në barin hotelit ‘Amigo’ ku qëndruan në Bruksel. Dhe tema kryesore e takimit joformal kishte të bënte me emërimet dhe strukturat e reja europiane.

“Përshpejtimi” është parullë për rinovimin e zyrave kryesore institucionale të Bashkimit Europian.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat