Këngëtari R.Kelli është arrestuar në Çikago të enjten mbrëma, nën akuzat e krimit federal  të trafikimit të femrave.

Kelly është akuzuar  për trafik seksual në Nju Jork dhe për pjesëmarrje në një rast në Atlanta, informon dritare.net

Ai u arrestua ndërsa kishte nxjerrë për shëtitje qenin e tij. Arrestimi i tij vjen pas 13 padish në veri të Illinois./K.C/dritare.net

Flash Lajme