At Marcelo Rossi teksa po fliste në Cachoeira të Brazilit, u shty nga një 32-vjeçare, dh era në tokë.

Fatmirësisht shpëtoi me disa dëmtime të lehta,  dhe u rikthye përsëri për të përfunduar fjalën e tij

Gruaja që kreu këtë akt u fal nga prifti, por akoma nuk dihet pse e bëri ajo ndërmori këtë veprim./I.M-dritare.net

Flash Lajme