Në fund të ndeshjes mes Bursasporit dhe gjigantëve të Fenerbahçes në Turqi, televizioni transmetoi edhe pak sekonda nga publiku, ndërsa në kamera ushfaq një fëmijë duke pirë duhan.

Të gjithë, e harruan rezultatin, ndërsa në rrjete sociale plasi debati se si mundet një fëmijë të tymosë cigare, dhe askush të mos shqetësohet.

Më vonë, u zbulua se asgjë nuk ishte ashtu si dukej.

Nuk bëhej fjalë për një minoren rebel, por thjesht për një 36-vjeçar me konturet prej adoleshenti, që kishte të drejtën e tij të tymoste./ dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat