Nëse e keni parë serinë e fasmshme televizive “Breaking Bad” sigurisht që e njihni, Ualter Uajt, profesorin e fizikës që bëhët prodhues i metamfetaminës së pastër blu.

Por, duket se një Ulater tjetër po ekziston në jetën reale në SHBA.

Policia ne Ilinoi të SHBA-ve ka nxjerrë foton e një personi të kërkuar për shitje metamfetamine, dhe duket pothuajse njësoj me Ualterin.

Njerëzit në facebook, janë tallur duke këshilluar policinë të kërkojë në në Albukërk ose te dyqanet e restoranteve “Los Pollos Hermanos”, që janë adresat e filmit./ dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat