Jorge Luis Escandón Hernández, një kryetar komune në Meksikë, u kishte premtuar femreve që do t’u ndërtonte rruëgën e fshtatit në një nga takimet elektorale.

Ai nuk e kishte mbajtur premtimin e tij dhe qytetarët e kanë tërhequr zvarrë me makinë, nga zyra e tij nëpër rrugën e fshatit.

Ky ishte sulmi i dyte ndaj tij, për premtimet e pambajtura./E.B-dritare.net

Flash Lajme

Më të lexuarat