Katër persona me simptoma të ngjashme me gripin pasi hynë në Mbretërinë e Bashkuar në një fluturim nga Wuhan, toka zero e shpërthimit të Koronavirusit janë vendosur në izolim.

Katër pushuesit kinezë që kanë udhëtuar në Mbretërinë e Bashkuar nga epiqendra e shpërthimit të koronavirusit po testohen në Skoci pasi tregojnë shenja të infeksionit të ngjashëm me SARS.
Prof Juergen Haas, drejtor i mjekësisë për infeksione në Universitetin e Edinburgh, tha që kishte tre raste të dyshuara në Edinburgh dhe tjetra në Glasgow.
Ai tha që të katër kishin simptoma e problemeve me frymëmarrjen siç u shfaqën në Wuhan.

Të katër personat janë vendosur në Spitalin Universitar Queen Elizabeth në Glasgow
dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat