Një gjest apak i zakontë ka ndodhur live gjatë një debate televiziv në CNN.

Steve Cortes dhe Ana Navarro, analistë politikë, kanë qenë duke diskutuar në “CNN” për murin mes SHBA, dhe Meskikës.

Por, gjatë kohës që fjalën e kishte Steve Cortes, analistja Ana Navarro nuk ka nguruar të rregullonte thnonjë live teksa kamerat e kishin të fokusuar./dardania.com

Flash Lajme