Kur lundrimi bëhet një makth: nuk është trilleri i fundit në Shtetet e Bashkuara apo në Netflix, as në Costa Concordia, por realiteti ndodhi në një anije udhëtimi, “Oasis of the Seas| të kompanisë Royal Caribbean, në të cilën 277 pasagjerë dhe anëtarë të ekuipazhit u prekën nga një sëmundje e paspecifikuar gastrointestinale.

Nesër anija do të kthehet në portin e Canaveral, Florida, një ditë më herët se sa pritej

Një pasagjer, Cody Haddap, i tha transmetuesit ËESH se ai u ndje keq pas largimit nga Haiti të martën e kaluar. Royal Caribbean ka njoftuar se do të rimbursojë koston e lundrimit për të gjithë pasagjerët. Sipas CNN, anija – në gjendje për të akomoduar mbi 8,000 njerëz – ishte nisur dielën për një dalje në det që ndaloi – ndër të tjera – në Haiti, Xhamajka dhe Meksikë.

11 janar 2019 /Dardania.com

Flash Lajme