ISIS ka pohuar se ka vrarë 362 njerëz në 92 sulme në mbarë botën në vetëm tre ditë pas rënies së të ashtuquajturit ‘kalifatit’ të saj në territoret siriane.

Grupi terrorist tha se përdorte bomba, si dhe mina tokësore për të marrë hak pas dëbitimit të saj nga Siria.

ISIS mori përgjegjësinë për sulme terroriste në qytete anembanë botës, duke përfshirë një shpërthim në Kolomna, pranë Moskës./D.B/Dritaare.net

Flash Lajme