Një punonjëse e ‘German Airport’ ka përplasur makinën e saj një Renault, me avionin “Global5000”  të kancelares gjermane Angela Merkel, teksa ai ndodhej në pistë.

Punonjësja e cila ishte duke drejtuar një furgon të aeroportit, sapo ka parë avionin e Merkelit me stemën e Republikës Federale të Gjermanisë është ngazëllyer nga pamja që i është shfaqur përpara syve dhe ka zbritur menjëherë nga mjeti.

Der Spiegel shkruan se ajo kishte dashur të shkrepte disa foto të avionit të kancelares dhe kur është hedhur menjëherë nga furgoni ka harruar të vërë frenat e dorës.

Kancelarja nuk ishte në afërsi të avionit në momentin e përplasjes dhe u detyrua të kthehej në Berlin me helikopter ndërkohë që u vlerësua dëmtimi i aeroplanit të saj.

v.l/ Dita

Flash Lajme