Colors: Yellow Color

Ka kaluar një vit nga eksperimentimi mbi legalizimin e kanabisit në Kanada dhe janë hapur qindra dyqane të ligjshme.

Shumë banorë janë të kënaqur me avancimet por shumë të tjerë vazhdojnë të blejnë kanabis nga shitësit e rrugës pasi taksat e larta kanë dyfishuar çmimin krahasuar me periudhën para legalizimit.

Flash Lajme