Colors: Yellow Color

Pas shkrimit të “The Telegraph” për fushatën e turizmit në Shqipëri është një tjetër prestigjioze si “Lonely Planet” që i ka kushtuar një artikull realist fushatës.

“Lonely Planet” e konsideron reklamën si produktive sa i takon paraqitjes së ofertës shqiptare, ndërsa thekson se fushata i ka ndarë njerëzit në mendime të ndryshme.

Një mjek i specializuar për fekondime artificiale në Indiana të Shteteve të Bashkuara, i cili akuzohet se ka përdorur spermën e tij për të fekonduar artificialisht pacientet e tij pa konsensusin e këtyre të fundit, është konfirmuar tashmë nga testet e ADN-së se është baba i të paktën 48 fëmijëve, shumë prej të cilëve e kanë zbuluar identitetin e tyre të vërtetë vetëm kohët e fundit.

Papunësia në Ballkanin Perëndimor ka shënuar ulje, duke rënë në 15.3 për qind nga 16.2 për qind sa ishte vitin paraprak“. Kështu thuhet në raportin “Trendet e Tregut të Punës në Ballkanin Perëndimor 2019” të Bankës Botërore dhe Institutit të Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare.

Flash Lajme