Colors: Yellow Color

Avokati dhe politikani Spartak Ngjela k qenë i ftuar në “Ftesë në Pesë” në TCH, por këtë herë duke e lënë mënjanë politikën.

Ngjela ka folur rreth librit të tij të fundit “Hakmarrja e një gruaje”, duke dhënë edhe një mesazh për gratë.

Është shega çelësi i suksesit kundër sëmundjeve kronike intestinale.

Kjo është shpresa që jepet për përmirësimin e kurimit në të ardhmen nga një kërkim i ri i universiteteve indiane dhe amerikane, që shprehin entuziazëm për rezultatin.

Sauna bën mirë për zemrën. Nga një studim i fundit kryer në Finlandë, ka rezultuar se katër herë në javë nga 30 minuta, ndikojnë pozitivisht duke ulur ndjeshëm rrezikun e vdekshmërisë si pasojë e sëmundjeve kardiovaskulare.

Flash Lajme