Colors: Yellow Color

Bitcoin, kriptovaluta më e popullarizuar, konsumon më shumë energji elektrike se disa vende të ndryshme të botës.

“Miniera”, sistemi i përdorur për të lëshuar bitcoins përmes fuqisë informatike të shumë kompjuterëve të shpërndarë në të gjithë globin, kërkon 60,45 terawatt orë energji në vit, thënë ndryshe më shumë se konsumi i energjisë elektrike në të gjithë Zvicrën.

Nëse prej kohësh po përpiqeni të bëni fëmijë dhe asnjë rezultat, përgjigjen mund ta keni në xhepin tuaj. Kështu siç e dëgjuat, në xhepin tuaj! Studimet e kryera së fundmi në Japoni kanë zbuluar se valët elektromagnetike që gjenden në pajisjet me WiFi si celularët, kufjet a gjithçka tjetër, i shkaktojnë shumë dëme spermës.

Princesha Haya nxiti zemërimin e bashkëshortit të saj miliarder, pasi thuhet se kishte përdorur paratë e familjes për t’i dhënë dhurata bujare truprojës së paidentifikuar.

Princesha e Lindjes së Mesme iku në Londër dhe bashkëshorti i saj Sheik dyshonte gjatë gjithë kohës për marrëdhënien e saj të ngushtë me një truprojë britanike.

Flash Lajme