Colors: Yellow Color

Në këtë periudhë pandemie, kur prej bareve dherestoranteve po kërkohet respektimi i masave për të shmangur përhapjen e infeksionit nga Covid, një shef i njohur kuzhine në Paris, Alain Ducasse, po teston një ide të re në njërin nga restorantet e tij, një sistem pastrimi të ajrit i cili mundëson qëndrimin normal në tryezë, pa qenë nevoja të largohen shumë tavolinat nga njëra tjetra.

Pandemia e Covid-19 dhe mbyllja e shkollave ka bërë që në tre muajt e fundit, miliona fëmijë kanë kaluar shumë më tepër kohë në internet.

Tani Unioni Ndërkombëtar i Telekomunikacionit i KB (ITU) ka lëshuar udhëzime të reja që thotë se duhet të ndihmojnë për të siguruar që përvoja e fëmijëve në internet është arsimore, argëtuese dhe mbi të gjitha e sigurt.

Një shef i njohur kuzhine në Paris, Alain Ducasse, po teston një ide të re në njërin nga restorantet e tij: një sistem pastrimi të ajrit i cili mundëson qëndrimin normal në tryezë, pa qenë nevoja të largohen shumë tavolinat nga njëra tjetra, duke i krijuar kështu njerëzve ndjesinë e normalitetit e duke i lejuar njëkohësisht dhe atij vetë, që të mos shtojë koston.

Flash Lajme

Më të lexuarat