Colors: Yellow Color

Një portal online, ku njerëzit njihen me njëri-tjetrin bëri një eksperiment për të treguar sesi dashuria i ndryshon njerëzit.

Ata fotografuan dy momentet kyçe, para dhe pas një mesazhi prekës, me një person apo edhe me një kafshë shumë të dashur për ta dhe rezultati është befasues.

Një gjyshe që nuk duket se ka moshë, por që është 63-vjeçe, ka bërë foto për Hallouin ku tregon linjat që vazhdojnë të jenë mëse në formë, por që janë konsideruar si të tepruara nga Instagrami dhe janë fshirë.

Flash Lajme