Colors: Yellow Color

Pranvera Kola

Nëse nuk trajtohen në kohë, infeksionet e veshit mund të shoqërohen me komplikacione të tjera të rënda. Një ndër shqetësimet e shpeshta që shfaqin shumë pacientë është edhe sëmundja e njohur si mastoiditis, e cila ka bëjë me infektimin e kockës mastoide që është e vendosur në zonën pas llapës së veshit.

Për të shmangur “katastrofa” sociale dhe profesionale, shumë prej nesh preferojmë t’i mbajmë disa gjëra për vete. Jo çdo gjë që e mendojmë duhet ta themi dhe kjo është gjëja më e mirë që mund të bëjmë, edhe pse si rrjedhojë mund të detyrohemi të themi disa gënjeshtra të bardha.

Flash Lajme