Colors: Yellow Color

Greta Koçi është një këngëtare e njohur dhe e talentuar, por pavarësisht këtij fakti ajo zgjedh të mos marrë pjesë në festivalet muzikore shqiptare.

Nëpërmjet opsionit në Instagram “Ask me a question”, dikush e ka pyetur pse nuk merr pjesë në koncerte, dhe Greta ka shuar kureshtjen e të gjithëve dhe ka renditur disa arsye.

Flash Lajme