Colors: Yellow Color

Bota i është rikthyer normalitetit, pas muajve të tërë në izolim. Por cilat aktivitete janë në të vërtetë të sigurta?

Pesë epidemiologë dhe ekspertë të shëndetit publik vlerësuan 10 aktivitete të përditshme në një shkallë 1 deri në 5, ku 1 është një aktivitet me rrezik të ulët dhe 5 një aktivitet me rrezik të lartë.

E gjithë vëmendja e botës sot është te pandemia Covid-19. Së fundmi, mediat e huaja shkruajnë se shkencëtarët e Universitetit të Birmingamit në Britaninë e Madhe kanë zhvilluar një formë identifikimi të koronavirusit përmes gjakut, që zbulon edhe rastet më të lehta të infektimit ku pacientët nuk e kuptojnë fare se janë të infektuar.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All