Colors: Yellow Color

Stacioni i Santa Lucia në Venecia është vendi ku mblidhen vizitorët të cilët ashtu në turmë shpërndahen nëpër stacione autobusësh ujorë. Një djalë me emrin Ciro Esposito dhe e dashura e tij shkuan për të shijuar pamjet e Venecias, por për të ardhmen e qytetit nuk janë shumë optimistë, sidomos nëse vendoset ajo që kanë njoftuar autoritetet vendase.

Festivali ndërkombëtar i akullit dhe borës, zhvillohet që prej vitit 1984 në qytetin Harbin, në Kinën Veriore, në kufi me Siberin. Çdo vit skulptura të bëra nga akulli, kanë për tendencë riprodhimin e figurave nga më të ndryshmet, deri edhe qytete të tërë, duke krijuar një atmosferë magjike, fal dhe efekteve shumëngjyrëshe të dritave Led.

Flash Lajme