Colors: Yellow Color

Një version i ndryshuar i koronavrusit që ka pushtuar Evropën dhe Perëndimin është më infektues se ai që “lindi” fillimisht në Kinë.

Një studim i realizuar së fundmi nga Instituti i Kërkimit Scripps në Florida ka dalë në përfundimin se “proteina-kunjë” që virusi përdor për t’u kapur pas qelizave të rrugëve të frymëmarrjes është adaptuar që nga Janari.

Universiteti elitar i Princeton mori vendim për t’i ndryshuar emrit Institutit të Shkencave Politike që mbante emrin e ish-presidentit amerikan Woodrow Wilson.

“Racizmi i Wilsonit ka pasur pasoja të rëndësishme, madje matur edhe nga standardet e epokës së tij,” shkroi Presidenti i Universitetit, Christopher Eisgruber në një letër drejtuar punonjësve dhe studentëve të universitetit.

Flash Lajme

Më të lexuarat