Colors: Yellow Color

Ai është gjithnjë aktive me projekte të reja në muzikë, gjersa nuk mungon edhe në koncerte e mbrëmje muzikore të shumta.

Mirëpo së fundmi, këngëtari ka vendosur t’i japë vetes disa ditë të merituara pushimi, dhe për këtë ka zgjedhur një destinacion mjaft të largët.

Flash Lajme