Colors: Yellow Color

Dritarja e lajmeve të mira, kështu kemi pëlqyer ta identifikojmë ne veten. Ndaj përgjatë këtij viti jemi munduar t’i përmbahemi këtij qëllimi, duke treguar jo vetëm njerëz të mrekullueshëm, por në mënyrë të veçantë për vende të mrekullueshme, me të cilat Shqipëria është e mbushur plot.

Afërsia e Qipros me Sirinë ka sjellë pikëpyetje të shumë pushuesve nëse ishulli i tyre i pushimeve është i sigurt apo jo.

Bregu verilindor i Qipros është më pak se 100 milje nga Siria perëndimore, dhe me sulmet e fundit Turke në veri të vendit, ka pasur shqetësime që ishulli mund të prekej.

Flash Lajme

Më të lexuarat