Revista ndërkombëtare “Maxim” edhe këtë vitka shpallur gruan më sexy më botë.

Ajo quhet Olivia Culpo dhe duhet të jetë e njohur dhe për shumicën e njerëzve pasi në vitin 2012 bukuroshja u shpall Miss Universe në konkursin midis 100 vajzave nga e gjithë bota.

Më vonë ajo u bë qendra e disa titujve të lajmeve për shkak se filloi një lidhje me këngëtarin Nick Johnas.

Kjo revistë shpall 100 vajzat më të bukura por për momentin është bërë publik vetëm vendi i parë.

dardania.com

Flash Lajme