Nëse do të shohësh seriozitetin e politikanëve shqiptarë në mbrojtje të kauzave të tyre, mjafton të shikoni këtë video humoristike.

Kryetari i PDIU, Shpëtim Idrizi është ndër politikanët që çdo sezon politik gjendet në koalicione të ndryshme.

Ai e ka nisur karrierën politike si deputet i PS. Më pas me votat e socialistëve “bleu” një parti që mbronte çështjen çame dhe shkoi në koalicion me PD. Më pas u fut në listat e PD, mori mandatin në Fier dhe si me buton kaloi në koalicion me PS.

Aktualisht ka kaluar sërish në kampin e PD, por këtë herë i vetëm, pasi deputetët dhe të gjithë këshilltarët e kanë braktisur.

Për talljen që i ka bërë kauzës çame, për piruetat dhe lëvizjet pa strategji sa nga një kamp në tjetrin e kanë kthyer kreun e PDIU, në një personazh grotesk në rrjetet sociale.

Shikoni videon më poshtë për më tepër…

Flash Lajme