Shqiperia ka afro tre dekada që sundohët nga një grup oligardesh dhe matrapazësh të pa ngopur dhe po aq të pa meshirëshem ndaj popullit dhe atdheut tyre.

Janë dy grupe huliganësh të ndarë demek si dy kampe të ndryshme nga njëritjetri nga perkacia politikë ata ngjyrë roz dhe ata ngjyrë blu, ku në të vertetë janë biniom i njëri tjetrit mbulojnë dhe mbrojnë njëri tjetrin më një propogandë të shpifur gojë flliqur ku nuk kursejnë të ofendojnë njëri tjetrin më një fjalor imoral dhe totalisht rrugaqërorë.

Kjo metodë zënkash ofendimesh dhe akuzash të pa fund që i leshojnë palët njëra tjetrës ka qënë dhe vazhdon të mbetët mburoja më e fortë dhe rrezultative për ketë klasë të pa ngopur oligardësh.

Grindën shahën më njeri tjetrin publikisht, dhe vjedhinë e grabisin bashkë vellzërisht, kështu e kanë projektuar rrugën e tyre ketu e gati tre dekada kjo klasë huliganësh dhe matrapazësh që s;kanë as të ngopur dhe as një pikë meshirë për popullin dhe atdheun e tyrë.

E gjithë propoganda tyrë është një farsë,një mashtrim që ka mbajtur të nënshtruar lehtësisht popullin shqiptarë dmth i kanë dhënë ujë më shpinë të lugës qytetarëve për gjatë ketyre afro tridhjetë vitevë pa ju hyrë gjëmbë në këmbë ketyrë marapazevë gjakpirës që erdhen nga rregoza më pleshta dhe fluturuanë në sexhadë mendafshi dhe më vila shumë katëshë e më pishina më qumësht bletë.

Në ketë rubrikë që ka hapur gazeta prestigjoze DITA janë angazhuar dhjetra në mos qindra qytetarë të japim idetë dhe vresionin e tyrë nësë është apo jo gati Shqiperia të përmbysë ketë klasë gangësterësh huliganësh dhe matapzësh që po mbajnë peng vendin keto tre dekadat e fundit, pra mund të themi se gazeta DITA po bënë një sontazh mbarë popullorë ku secili është i mirëpritur të shfaqë mendimin e tij qoft krejt personal lidhur mmë këtë çeshtje aq akutë.

Ashtu siq edhe hamëndej mendimet replikat dhe angazhimi është mjaft i madh mirëpo çdo kush duhet të jetë i vetëdishëm së kjë nismë nuk është aspak e lehtë në intërpertim le më të mendoshë të bëhët rralitet mendimi dhe ëndërra jonë, dihët kjo klasë huliganësh nuk shkulet aq lehtë nga themelët e pushtetit dhe shtetit që thuajsë e kanë lidhur nga do më zenxhirë të skllaverisë bejlerët dhe tiranët tanë të vjtër dhe të rinjë.

Çdokush duhët ta ketë të qartë se koha për të përmbysur ketë klasë huliganësh ka ardhur ka mot mirpo fatkeqësisht akoma nuk është gati në pozicion pritje një tjetër elitë që mund ti dalë Zot ketij populli dhe atdheut tonë aq të shkelmur dhe të drobitur nga të gjitha aspektët.

Populli thotë ”kush lind nga macja gjuan për minj” ndaj duhët pikësepari të angazhohet masa elitarë e lindur dhe e rritur jashtë kantinës tonë, ndryshë ndryshim mbetët vetëm një ëndërr në imagjinatë.

Preng Pjetri

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All