Një breshkë uji është gjetur në Kanalin e Vivarit në Butrint. Sipas peshkatarëve ajo është gjetur e vrarë.

Breshka vlerësohet se peshon rreth 300 kg dhe gjatësia e saj shkon në 2.5 metër.

Sipas peshkatarit që ka gjetur breshkën, ajo duhet të hiqet nga uji pasi nëse del në breg do të shkaktojë aromë kundërmuese.

b.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat