Nëpër rrugët e një qyteti të vogël në Itali, Matera, kriminelë të rrezikshëm po u japin makinave me shpejtësi, me siguri që për të vrarë agjentin 007, dhe kjo s’ka si të jetë më mirë për banorët.

Filmi i radhës i agjentit 007 është duke i xhiruar në qytezën Matera të Italisë, dhe qyteza ka marrë rreth 12 milionë euro nga vendosja e stafit të xhirimit.

Veç kësaj, shumë prej banorëve janë punësuar dhe janë paguar për role sfondi nëpër film. Sot, Aston Martini i famshëm i agjentit 007 u pa të ndiqej nëpër rrugët e qytezës teksa stafi vazhdonte xhirimin e filmit.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All