Sondazheve dhe raporteve cilësore, që nënkuptojnë punë hetimore, do t’u jepet përparësi në rezultatet e kërkimit në Google, njoftoi gjiganti amerikan i internetit, një veprim ky që do të kërkojë ndryshime në algoritmin e tij.

Duke i shpjeguar ndryshimet e parashikuara në një blog, Richard Gingras, zëvendëspresidenti i Google, tha se do t’u jepet përparësi informacioneve, prodhimi i të cilave ka kërkuar më shumë punë, për shembull, që ka kërkuar kompetencat e një hetuesi me përvojë.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat