Përpos panikut  që kaploi gjithë qytetarët prej tërmetit, situata është shoqëruar edhe me disa situata gazmore.

Banorët të frikësuar nga lëkundjet e forta, të ndodhur në raste dhe situata të ndryshme, të mbathur e të pambathur kanë rendur drejt rrugëve, për të qenë më të sigurt.

Fotot e këtyre  djemëve janë bërë virale pas fotove që bllokuan rrjetin pasditen e këtij 21 shtatori.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat